STARTKONTAKTOM OSSARKIVANNONSERA
NYHETERDEBATTFORSKNINGLEDARE
ANNONSERA

Välkommen att annonsera!

Ny hemsida och nya annonsformat 2018

Från och med januari 2018 ger vi dig flera nya möjligheter att nå landets leg. fysioterapeuter/sjukgymnaster med intressanta erbjudanden och annonser. Fysioterapi moderniserar utgivningen med fler digitala tjänster och en ny dynamisk hemsida.

Efter nyår erbjuder tidningen Fysioterapi en helt ny responsiv webb med mer aktuella nyheter och nya typer av platsannonser. Den lanseras 16 januari 2018, men du kan börja boka dina annonser redan nu för att knipa de bästa platserna när besökarna strömmar in. Vi utökar också antalet digitala nyhetsbrev till 14 stycken. I samband med denna modernisering minskas antalet pappersutgåvor från nio till sex nummer per år.
Läs mer om nyheterna och våra utgivningsdatum, format och priser nedan!

Fysioterapis utgivning och priser 2018!

Din bästa kontaktyta mot landets fysioterapeuter & sjukgymnaster!

Vi ger ut Sveriges största facktidskrift för fysioterapeuter/sjukgymnaster. Via annonser i Fysioterapi når du en yrkeskår som finns på många arenor och som dagligen använder, ordinerar och förskriver många olika hjälpmedel, behandlings- och träningsredskap.

Fysioterapeuter, både i privat och offentlig verksamhet, har ofta stort inflytande över klinikens inköp. Behovet av en produkt eller tjänst kan finnas kontinuerligt eller uppstå plötsligt, så det är en fördel att synas regelbundet i Fysioterapi.

Tidningen ges ut av fackförbundet Fysioterapeuterna.

TS-kontrollerad upplaga är 12 900 exemplar (2016), men vi når betydligt fler då varje ex har flera läsare. ISSN 0037-6019

Bild

Prenumerera på Fysioterapis nyhetsbrev

Från och med november 2016 skickar redaktionen ut digitala nyhetsbrev mellan utgivningen av våra pappersutgåvor. Det kommer ut en gång i månaden. Vill du prenumerera på Fysioterapis nyhetsbrev?
Klicka här!
Bild

Kontakta mig för att boka annons!

Gabrielle Hagman, annonssäljare på Mediakraft AB.
Tel: 08-23 45 34, 0736–27 79 84
E-post: gabrielle.hagman[at]mediakraft.se
Mejla Gabrielle här!
Fysioterapi, Fysioterapeuterna, Box 3196, 10363 Stockholm.
Besöksadress: Vasagatan 48, 3 tr
Tel: 08-56706100

e-post: fysioterapi@fysioterapeuterna.se